Marţi,
18.01.2022
Light Shower Snow
Acum
0°C

VIDEO Exercițiu ISU la Visma. S-a simulat producerea unui incendiu

VIDEO Exercițiu ISU la Visma. S-a simulat producerea unui incendiu

20 de pompieri și paramedici au intervenit astăzi cu șapte autospeciale, la compania Visma, de pe Șoseaua Alba Iulia, unde s-a simulat producerea unui incendiu.

Scenariul stabilit a fost „stingerea unui incendiu izbucnit la etajul III al clădirii în care au fost surprinse două persoane”, anunță slt. Alina Voina, purtător de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență. Aproximativ 20 de persoane aflate la etajul respectiv s-au autoevacuat în scurt timp, conform planului de apărare împotriva incendiilor al societății,  iar două persoane au fost surprinse de incendiu în interiorul unui birou. Acestea din urmă au fost evacuate, în siguranță, de salvatorii sibieni, au fost evaluate medical și au primit îngrijiri medicale la fața locului de la personalul specializat.

Cele șapte autospeciale folosite au fost de stingere cu apă și spumă, descarcerare, salvare victime multiple și de asistență medicală specializată.

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus