Duminică,
22.05.2022
Acum
0°C

Ciolacu: Este tardivă o lege cu certificatul verde în acest moment

Ciolacu: Este tardivă o lege cu certificatul verde în acest moment

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, este de părere că o lege privind introducerea certificatului verde este tardivă în acest moment.

Întrebat, miercuri, la Palatul Parlamentului, dacă certificatul verde este un proiect pe care coaliţia de guvernare l-a abandonat, Ciolacu a spus: "Nu a zis nimeni acest lucru. Nu s-a discutat (în ultima şedinţă a coaliţiei - n.r.), am avut discuţii numai pe energie. (...) Cred că am dat zeci de explicaţii în ceea ce priveşte certificatul verde atât eu, cât şi colegii mei, cât şi coaliţia, cât şi ministrul. Este tardivă o lege cu certificatul verde în acest moment. Este tardivă. Mai mult, ştiu că este o ordonanţă de urgenţă în vigoare în ceea ce priveşte certificatul verde".

Liderul PSD a amintit că nu a fost şi nu este de acord cu introducerea certificatului verde la locul de muncă, mai scrie Agerpres.

În altă ordine de idei, Ciolacu a precizat că în cadrul coaliţiei de guvernământ există o discuţie "în ceea ce priveşte preţul la alimente" şi urmează să se ia o hotărâre în acest sens.

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Vizualizari: 498

Comentarii

4 comentarii

Gigi contra

Acum 4 luni

E tardiv de tarziu pt. asa o lege aberanta!
Raspunde

Aci Duțu

Acum 4 luni

E târziu să mai previi umplerea spitalelor
Raspunde

Sibian

Acum 4 luni

Normal ca este tardiva acum. Daca se implementa cand trebuia, daca nu erai tu si Rafila impotriva, atunci isi facea efectul acum si nu aveam mii de cazuri de infectari. Tu si Rafila sunteti direct raspunzatori pentru mortii de acum
Raspunde

L

Acum 4 luni

Si pentru tine Ciolace, este tardiv vremurile care le traiesti.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus