Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

O poliţistă de 25 de ani din Mehedinți s-a împuşcat în cap, cu arma din dotare, în baia gării Strehaia

O poliţistă de 25 de ani din Mehedinți s-a împuşcat în cap, cu arma din dotare, în baia gării Strehaia

O poliţistă de 25 de ani, ajutor şef de post la Poliţia Transporturi Strehaia, s-a împuşcat în cap, cu arma din dotare, în baia gării Strehaia, scrie Agerpres.

Potrivit IPJ Mehedinţi, evenimentul, care a avut loc miercuri dimineaţa, a fost anunţat prin apel 112 de un poliţist din cadrul Poliţiei Transporturi Strehaia.

Conform reprezentanţilor IPJ Mehedinţi, echipajul medical ajuns la faţa locului a declarat decesul poliţistei.

Femeia intrase în serviciu la ora 8,00.

Era promoţia 2018 a Şcolii de Agenţi de Poliţie "Vasile Lascăr" din Câmpina, iar ultimul aviz psihologic a fost primit în anul 2020.

La faţa locului s-a deplasat o echipă de cercetare, pentru a stabili toate împrejurările producerii evenimentului, mai precizează sursa citată.

Potrivit unor surse, tânăra poliţistă era căsătorită cu un poliţist, încadrat la IPJ Dolj. Cei doi s-au căsătorit anul trecut şi nu aveau copii. 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus