Marţi,
17.05.2022
Acum
0°C

Fostul ministru al Justiției: Iohannis ar trebui să convoace de urgență Consiliul Suprem de Apărare a Țării

Fostul ministru al Justiției: Iohannis ar trebui să convoace de urgență Consiliul Suprem de Apărare a Țării

Vicepreşedintele USR Stelian Ion, fost ministru al Justiţiei, a postat astăzi pe Facebook un apel către Klaus Iohannis. Deputatul consideră că preşedintele României ar trebui să convoace de urgenţă Consiliul Suprem de Apărare a Ţării pentru a discuta situaţia de securitate de pe flancul estic al NATO.

„Preşedintele Iohannis ar trebui să convoace de urgență CSAT pentru a discuta situația de securitate de pe flancul estic al NATO. Cele două mesaje transmise astăzi de Klaus Iohannis pe Twitter, prin care salută anunţurile făcute de președinții Joe Biden și Emmanuel Macron privind prezența militară în România, nu țin loc nici de decizie strategică, nici de analiză de securitate. Ar fi o dovadă de iresponsabilitate politică și inconștiență ca președintele să aștepte să se deterioreze situația din estul Europei și abia apoi să convoace ședința CSAT”, este mesajul postat de Stelian Ion.

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus