Luni,
30.01.2023
Ceata
Acum
-3°C

Un sibian își caută tatăl. A plecat din Poplaca și nu s-a mai întors

Un sibian își caută tatăl. A plecat din Poplaca și nu s-a mai întors

Poliţiştii sibieni caută un bărbat în vârstă de 65 de ani care a plecat de acasă într-o direcție necunoscută, fără a mai reveni. Dacă aveți informații despre el, puteți să sunați la 112 sau să mergeți la cea mai apropiată unitate de poliţie.

Dispariția bărbatului a fost anunțată în seara zilei de 18 ianuarie, de tatăl său, care a menționat faptul că Bârsan Ilie a plecat în 10 ianuarie de acasă și nu a mai revenit.

Semnalmente: înălțime 170 cm, greutate aproximativ 70 de kg, ochi căprui, păr grizonat, tuns scurt.

La momentul plecării bărbatul purta pe cap un fes negru și era îmbrăcat cu o geacă din piele întoarsă verde închis cu guler alb, o pereche de pantaloni maro și era încălțat cu bocanci negri.

Semne particulare: proteză la nivelul ochiului stâng. 

Cetăţenii care pot oferi informaţii despre acest bărbat sunt rugați să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgenţă 112.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus