Joi,
28.03.2024
Ploi Scurte
Acum
11°C

VIDEO-Semnalizări luminoase pe drumurile naționale din județul Sibiu. Șoferii vor vedea când intră în localitate

VIDEO-Semnalizări luminoase pe drumurile naționale din județul Sibiu. Șoferii vor vedea când intră în localitate

Direcția Regională de Drumuri și Poduri Brașov anunță montarea unor stâlpișori iluminați în intersecțiile și pe insulele de calmare a traficului de pe drumurile naționale.

În total 28 de intersecții și insule de calmare vor deveni mai sigure prin montarea unor stâlpișori iluminați care măresc vizibilitatea obstacolelor pe timp de noapte.

Programul se va aplica, într-o primă fază, pe DN1, DN14, DN12, DN13A și DN12A. În județul Sibiu astfel de semnalizări luminoase vom vedea pe DN 14, spre Mediaș, precum și pe DN 1 spre Brașov.

”Vă reamintim că insulele de calmare sunt proiectate în așa fel încât să oblige conducătorii auto să reducă viteza la intrarea în localități sau în apropierea intersecțiilor prin inducerea unei senzații de disconfort. De asemenea, vă rugăm să respectați și celelalte indicatoare rutiere, reducerea vitezei, denivelare artificială îngustare de bandă, care vă avertizează asupra existenței acestor elemente de calmare a traficului”, au transmis oficialii DRDP Brașov, care au în administrare și drumurile naționale din județul Sibiu.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 2960

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

1 comentarii

Claus

Acum 2 ani

In sfarsit,ca fiind nesemnalizate,aveai sanse mari sa le ei in roti...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus