Joi,
19.05.2022
Acum
0°C

Cîmpeanu: Până la începutul săptămânii viitoare, 10 milioane de teste COVID vor ajunge în şcoli

Cîmpeanu: Până la începutul săptămânii viitoare, 10 milioane de teste COVID vor ajunge în şcoli

Zece milioane de teste de salivă pentru COVID-19 destinate preşcolarilor, elevilor şi angajaţilor din învăţământ vor fi livrate până la începutul săptămânii viitoare în şcoli, a anunţat, vineri, ministrul Educaţiei, Sorin Cîmpeanu, relatează Agerpres

"Până la începutul săptămânii viitoare, vor fi livrate în şcoli 10 milioane de teste pentru preşcolari, elevi şi angajaţi din învăţământ. Ministerul Educaţiei, la solicitarea Inspectoratului General Pentru Situaţii de Urgenţă, a transmis repartizarea pe judeţe pentru primul lot de teste rapide pe baza de salivă (10 milioane de teste) pentru a putea fi utilizate începând de săptămâna viitoare, cea de-a doua săptămâna a semestrului 2. Apreciem deblocarea procesului de achiziţie a testelor, atât de necesare pentru funcţionarea în condiţii de siguranţă sanitară a şcolilor şi grădiniţelor", a afirmat ministrul.

Sursa: Agerpres

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Vizualizari: 567

Adina Torop

de Adina Torop

Reporter Speciale

adina@turnulsfatului.ro

Comentarii

3 comentarii

Testul care umfla contul

Acum 3 luni

Bine ca ati taiat bursele elevilor, si ati inghetat salariile profesorilor, repetenti si plagiatori ce sunteti voi astia din ministere, ca sa puteti cumpara la supra-pret teste irelevante pe care parintii si elevii le arunca la gunoi. Ati umplut buzunarele matusilor voastre prin firmuletele cu care ati facut contractele, in bataia de joc fata de elevi si fata de profesori. Hoti si ticalosi ce sunteti, cocotati in varful unui sistem esuat, cand vor incepe sa curga procesele, pregatiti-va sa scrieti carti cu nemiluita, in celule la Gherla si Jilava.
Raspunde

Aci Duțu

Acum 3 luni

pă ia zi-ne și nouă cu cât s-au cumpărat și care era prețul corect, să nu zică lumea că vorbești pe nas
Raspunde

Nu am vazut nimic

Acum 3 luni

10 milioane de teste. 10 milioane! Doar acum 10 milioane, cate au fost si cate vor mai fi. Furt, poluare, minciuna. Asta e Romania, dar ne consolam ca nu suntem singurii.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus