Marţi,
17.05.2022
Acum
0°C

FOTO Sibienii s-au bucurat de prima ninsoare mai serioasă din 2022

FOTO Sibienii s-au bucurat de prima ninsoare mai serioasă din 2022

Sibienii s-au bucurat de zăpada căzută sâmbătă și au ieșit la plimbare, deși temperaturile sunt în scădere. Este prima ninsoare mai "serioasă" din 2022.

Potrivit meteorologilor, este în vigoare un cod galben de ninsori și viscol, valabil până luni dimineață, în sudul județului Sibiu. "Ninsorile vor fi însemnate cantitativ și se va depune strat nou de zăpadă, local consistent", se arată în avertizarea meteo.

Dacă vreți să plecați la drum, polițiștii vă recomandă să porniți dacă mașinile nu sunt echipate corespunzător pentru circulaţia în condiţii de iarnă  - anvelope specifice sezonului, lanţuri antiderapante, lopată, săculeţ cu nisip, rezervă de combustibil, sistem de climatizare-dezaburire funcţional. Mai multe detalii în materialul de mai jos.

Citește și Cod galben de viscol și ninsori în Sibiu, până luni. Polițiștii sibieni: nu porniți la drum fără cauciucuri de iarnă și rezervă de combustibil

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus