Marţi,
19.03.2024
Innorat
Acum
4°C

VIDEO Accidentul grav de vineri, de la Boița, surprins de o cameră de supraveghere

VIDEO Accidentul grav de vineri, de la Boița, surprins de o cameră de supraveghere

Accidentul grav de ieri de la Boița a fost surprins de o cameră de supraveghere din zonă. O mașină condusă de un șofer de 18 ani a ieșit în drumul național fără să se asigure și a intrat în coliziune cu un TIR.

Două persoane au fost rănite grav și au fost transportate la spital în stare de inconștiență. Este vorba despre șoferul mașinii, tânărul de 18 ani, din Tălmaciu și de o tânără care se afla tot în mașină.

Imaginile au fost publicate de ZiuaOnline

La locul accidentului au intervenit două echipaje SMURD, dintre care unul cu medic, un echipaj de descarcerare, un echipaj de stingere și o ambulanță. 

Echipajul de descarcerare a extras cele două persoane (un bărbat și o femeie) din autoturism și le-a predat echipajelor medicale. Amândoi sunt în stare de inconștiență, politraumatizați și au fost transportați la Spitalul Județean Sibiu, anunța vineri slt. Alina Voina, purtător de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență.

Politiștii rutieri au stabilit, din primele cercetări, că accidentul s-a produs pe sensul de mers Sibiu - Vâlcea. Autoturismul ar fi ieșit în drumul național, moment în care ar fi intrat în coliziune cu ansamblul TIR, transmite Luciana Lazăr, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Sibiu.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus