Marţi,
19.03.2024
Innorat
Acum
-0°C

Muzeul Astra este deschis mâine, 24 ianuarie. Peisajul este unul de poveste

Muzeul Astra este deschis mâine, 24 ianuarie. Peisajul este unul de poveste

Reprezentanții Muzeului Astra anunță că muzeul va fi deschis mâine, 24 ianuarie, de Ziua Unirii Principatelor Române, între orele 8 și 17.

Sibienii care vor să facă o plimbare în aer liber sunt invitați mâine să profite de ziua liberă pe care o au și să viziteze Muzeul Astra. Fulgii de zăpadă care s-au așternut peste Sibiu au transformat orașul într-unul de basm, iar peisajul din muzeu este unul de poveste.

Muzeul Astra poate fi vizitat zilnic, între orele 8 și 17.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 2610

Comentarii

4 comentarii

Contra

Acum 2 ani

O fi! Dar preferam sa-l vedem in poze! Nu ne place nici zapada, nici pretul unui bilet de intrare in muzeu! Sa-si admire mai-marii muzeului peisajul de vis!
Raspunde

Ion

Acum 2 ani

Din cauza dublării prețului la abonamentul familial, am spus pas. Anul acesta căutăm alternative.
Raspunde

Poplacean

Acum 2 ani

pretul pitea fi regindit,eventual marit cu 30%(parere personala)max
Raspunde

Marcel

Acum 2 ani

Ce nu au fost vizitatori anul trecut! Dar anul acesta nu vor mai fi deloc! Este absurd ce se întâmplă acolo! Conducerea ( directorul) muzeului nu este realistă! Majoritatea vizitatorilor sunt pensionari care au abonament! L-au dublat! Adio vizitatori! Cred că dacă nu revin o să intre în faliment!.. Sau poate că acesta este interesul!?!?!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus