Marţi,
17.05.2022
Acum
0°C

Centru de evaluare pentru persoanele confirmate pozitiv COVID-19, la Cisnădie

Centru de evaluare pentru persoanele confirmate pozitiv COVID-19, la Cisnădie

Începând de ieri, 26 ianuarie, la Spitalul Orăşenesc Cisnădie s-a deschis centrul de evaluare pentru persoanele confirmate pozitiv COVID-19 în urma unui test NAAT/RT-PCR sau test antigen rapid, anunță reprezentanții primăriei.

Persoanele care au simptome specifice COVID-19 sunt rugate să contacteze medicul de familie. Acesta la va evalua starea de sănătate și în cazul în care sunt confirmat pozitiv Covid-19, la recomandarea acestuia, se vor putea prezenta în Centrul de evaluare cu dovada confirmării infecției cu SARS-CoV-2.

Evaluarea în cadrul centrului constă în consultații, investigații imagistice, analize medicale și tratament antiviral, acolo unde este cazul. Programul de lucru este de luni până vineri între 8 și 13, iar pentru obținerea mai multor informații puteți suna la numerele de telefon 0369105092 și 0737736644 sau puteți trimite un mail la spital@socisnadie.ro.

Atașat regăsiți lista medicilor de familie din Cisnădie unde se pot efectua testări rapide antigen.

 

 

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Vizualizari: 627

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus