Marţi,
24.05.2022
Acum
0°C

Furt organizat: Cinci sibieni prinși că au sustras aproape un an, componente din fier și cupru din Zona Industrială Vest

Furt organizat: Cinci sibieni prinși că au sustras aproape un an, componente din fier și cupru din Zona Industrială Vest

Cinci sibieni au fost reținuți după ce au comis șase furturi, în perioada februarie-decembrie 2021, în Zona Industrială Vest. 

Hoții, trei femei de 21, 24 și 34 de ani, respectiv doi bărbați de 23 și 38 de ani, sunt bănuiți că, în perioada februarie – decembrie 2021, ar fi sustras componente din fier și cupru din incinta mai multor societăți comerciale și imobile particulare din municipiul Sibiu. Prejudiciul creat în urma comiterii faptelor se ridică la suma de aproximativ 10.000 de euro, arată autoritățile. 

Cei cinci au fost reținuți și vor fi prezentați unității de parchet competente în vederea aplicării unei măsuri preventive. Cercetările continuă la nivelul Poliției Municipiului Sibiu, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu.

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus