Duminică,
22.05.2022
Acum
0°C

Li s-a defectat o sărăriță și n-au mai deszăpezit cum trebuie: firma Consiliului Județean, avertizată de polițiști

Li s-a defectat o sărăriță și n-au mai deszăpezit cum trebuie: firma Consiliului Județean, avertizată de polițiști

Polițiștii sibieni anunță că au decis să sancționeze cu avertisment scris societatea Drumuri și Poduri SA, pentru faptul că pe drumul care leagă Cisnădia de DN1 n-au lucrat cum se cuvine.

Sancțiunea a fost aplicată în cursul zilei de miercuri, arată polițiștii sibieni. ”În cursul zilei de 26 ianuarie, polițiștii din cadrul Biroului Drumuri Naționale și Europene au aplicat un avertisment scris prestatorului activității de întreținere și deszăpezire a părții carosabile de pe DJ 106D, DN 1 – Cisnădie, pentru neîndeplinirea obligațiilor de păstrare a viabilității carosabilului în condiții de iarnă, formându-se astfel polei”, arată reprezentanții IPJ Sibiu, pentru Turnul Sfatului. Societatea sancționată este Drumuri și Poduri SA, al cărei unic asociat este Consiliul Județean Sibiu, care i-a transmis toate drumurile județene în administrare.

Reprezentanții societății au explicat faptul că poleiul s-a format pe drum după ce una dintre sărărițe s-a defectat. ”Din verificările efectuate de către polițiștii rutieri a rezultat faptul că în această dimineață, între orele 06:00 – 07:00, utilajele operatorului au acționat pe tronsonul amintit. Dar, din cauza unor defecțiuni tehnice, în jurul orei 07:00, din cauza pauzei necesare înlocuirii unuia dintre utilaje, pe partea carosabilă s-a format polei, ceea ce a îngreunat desfășurarea circulației rutiere”, arată reprezentanții IPJ Sibiu.

Sursa foto: Facebook / Drumuri și Poduri SA

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Vizualizari: 1988

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

4 comentarii

Ana

Acum 3 luni

Str. Mozaicului, str. Carămidariei, str. Granitului, str. Varului....NU se află în municipiul Sibiu? ....au fost asfaltate, sunt măturate vara, dar iarna nu sunt deszăpezite... Oare iarna să nu plătim impozit?
Raspunde

Caiafa

Acum 3 luni

Locatarii de pe străzile de la periferie plătesc taxe mai mici decât cei din zonele centrale fix deoarece nu beneficiază de aceleași condiții și servicii municipale. Puteți propune Primăriei să plătiți taxele ca în Zona A și să vă deszăpezească.
Raspunde

Andrei

Acum 3 luni

Cand va aud cu “noi nu platim impozit” ma iau cu mainile de cap! Cat platesti impozit stimata doamna? 100 de lei? Pentru banii astia vrea toata lumea sa functioneze totul ca in Germania? Am trecut chiar azi prin zona aia. Trotuarele csnd le curatati? Sau asteptati sa le curete tot primaria?
Raspunde

Radu

Acum 3 luni

Stați toți în casă și comentați. Spirit civic = 0, miștouri cat cuprinde. Toată lumeaa așteaptă că altcineva să facă. Vedeți și dincolo cum se face deszăpezirea. Aici și când ninge tare toți așteaptă drumul negru și uscat că vara
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus