Marţi,
17.05.2022
Acum
0°C

Festivalul Massif, ce trebuia să se desfăşoare în Poiana Brașov, nu va mai avea loc. Organizatorii invocă pandemia

Festivalul Massif, ce trebuia să se desfăşoare în Poiana Brașov, nu va mai avea loc. Organizatorii invocă pandemia

Evenimentul Massif Winter, programat de organizatori şi Primăria Braşov pentru luna martie, în staţiunea Poiana Braşov, nu va mai avea loc, organizatorii invocând rata mare de incidenţă Covid şi normele legislative restrictive din pandemie.

"Din păcate, oricât de mult ne-am dorit să ne vedem în acest an pe pârtiile din Poiana Braşov, contextul şi estimările autorităţilor cu privire la situaţia pandemică pentru următoarele două luni ne obligă să amânam întâlnirea din Poiana Braşov pentru sezonul de iarna 2022-2023. Cu toate că am avut o serie repetată de discuţii şi întâlniri cu reprezentanţii Guvernului, prin care am militat pentru aplicarea normelor de sănătate publică folosite şi la UNTOLD 2021, având în vedere suprapunerea cu valul 5 al pandemiei, autorităţile rămân ferme pe decizia de a limita, în următoarele 2 luni, accesul la evenimente la maximumul de 500 de
participanţi în toate localităţile în care rata de incidenţă Covid pe ultimele 14 zile este mai mare de 1/1.000 de locuitori", se arată într-un comunicat al organizatorilor transmis joi Agerpres.

Conform acestora, "seria de evenimente gândite pentru Poiana Braşov pentru luna martie ar fi fost imposibil de organizat, deoarece numărul celor ce îşi doresc să participe depăşeşte cu mult limita impusă de autorităţi".

Potrivit sursei citate, până în prezent, peste 7.000 de persoane s-au înregistrat pe bemassif.com. 

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Vizualizari: 604

Comentarii

1 comentarii

L

Acum 3 luni

Foarte bine...nu transformati si Poiana in balci. Trebuie sa ramana statiune pentru sport si odihna....sau doar banii va intereseaza...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus