Vineri,
29.03.2024
Partial Noros
Acum
18°C

Hoț prins de poliție, după ce a jefuit mai multe case și pensiuni din centrul Sibiului

Hoț prins de poliție, după ce a jefuit mai multe case și pensiuni din centrul Sibiului

Un sibian de 58 de ani a fost reținut de poliție ieri, după ce autoritățile au descoperit că ar fi furat bani și mai multe bunuri din șapte locuințe și pensiuni din centrul orașului. 

În fapt, sibianul este bănuit că, în perioada iunie – decembrie 2021, ar fi pătruns fără drept în 7 locuințe sau pensiuni din zona centrală a municipiului Sibiu, de unde ar fi sustras bani, electronice, ceasuri, haine în valoare de aproximativ 10.000 de lei. Este vorba despre imobile cu curți comune, unde bărbatul ar fi profitat de faptul că accesul în curte nu era restricționat, iar ușile de acces în locuințe nu erau încuiate pe timpul zilei.

După administrarea probatoriului în cauză, polițiștii sibieni de investigații criminale au luat măsura reținerii pentru 24 de ore a sibianului, acesta urmând a fi prezentat unității de parchet competente în vederea aplicării unei măsuri preventive.

Cercetările continuă la nivelul Poliției Municipiului Sibiu, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus