Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
10°C

Polei spre Păltiniș, pe toate drumurile județene se circulă în condiții de iarnă. S-au folosit până acum 10,2 tone de sare și nisip

Polei spre Păltiniș, pe toate drumurile județene se circulă în condiții de iarnă. S-au folosit până acum 10,2 tone de sare și nisip

Pe drumul spre Păltiniș sunt zone unde există polei, anunță societatea Drumuri și Poduri SA, a Consiliului Județean.

”Starea drumului Sibiu - Păltiniș DJ 106 A ora 07.30: carosabil parțial umed, zone cu polei. Drum deschis, se circulă în condiții de iarnă. Se acționează cu două utilaje: o autobasculantă cu lama și RMA și un tractor cu lama”, se arată într-o notă de presă transmisă de societate.

Până la această ora s-au folosit 10,22 tone material antiderapant.

”Deoarece în acest moment circulația pe drumurile județene se desfășoară în condiții de iarnă rugăm participanții la trafic să circule cu atenție sporită, în special pe sectoarele de drum unde se află utilajele de intervenție și de asemenea recomandăm că mașinile să fie echipate corespunzător”, anunță societatea.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus