Luni,
15.08.2022
Cer Senin
Acum
22°C

Prefectul Mircea Crețu, infectat din nou cu covid. „Este în stare stabilă”

Prefectul Mircea Crețu, infectat din nou cu covid. „Este în stare stabilă”

Mircea Crețu, prefectul Județului Sibiu, a fost confirmat pozitiv în urma testării  pentru virusul SARS-CoV-2. În aceste momente se află în izolare la domiciliu, iar starea lui este stabilă, arată purtătorul de cuvânt al instituției.

„De luni, 31 ianuarie, prefectul Mircea Crețu se află în izolare la domiciliu după ce a fost diagnosticat cu virusul SARS-CoV2. Este în stare stabilă. În această perioadă, atribuțiile îi vor fi preluate de subprefectul Sebastian Șebu”, a explicat pentru Turnul Sfatului purtătorul de cuvânt al Instituției Prefectului județului Sibiu, Cristina Muntean.

Este pentru a doua oară de la începutul pandemiei când Mircea Crețu a fost diagnosticat cu virusul SARS-CoV-2. Prima dată a fost depistat pozitiv în data de 2 noiembrie 2020. La sfârșitul săptămânii trecute, în 27 ianuarie, Mircea Crețu a participat la ședința de consiliu local de la Sadu, unde medicul infecționist Victoria Bîrluțiu și preotul Gheorghe Neagoe au fost declarați cetățeni de onoare ai comunei.

 

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Adina Torop

de Adina Torop

Reporter Speciale

adina@turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus