Marţi,
19.03.2024
Innorat
Acum
0°C

Prefectul Mircea Crețu, infectat din nou cu covid. „Este în stare stabilă”

Prefectul Mircea Crețu, infectat din nou cu covid. „Este în stare stabilă”

Mircea Crețu, prefectul Județului Sibiu, a fost confirmat pozitiv în urma testării  pentru virusul SARS-CoV-2. În aceste momente se află în izolare la domiciliu, iar starea lui este stabilă, arată purtătorul de cuvânt al instituției.

„De luni, 31 ianuarie, prefectul Mircea Crețu se află în izolare la domiciliu după ce a fost diagnosticat cu virusul SARS-CoV2. Este în stare stabilă. În această perioadă, atribuțiile îi vor fi preluate de subprefectul Sebastian Șebu”, a explicat pentru Turnul Sfatului purtătorul de cuvânt al Instituției Prefectului județului Sibiu, Cristina Muntean.

Este pentru a doua oară de la începutul pandemiei când Mircea Crețu a fost diagnosticat cu virusul SARS-CoV-2. Prima dată a fost depistat pozitiv în data de 2 noiembrie 2020. La sfârșitul săptămânii trecute, în 27 ianuarie, Mircea Crețu a participat la ședința de consiliu local de la Sadu, unde medicul infecționist Victoria Bîrluțiu și preotul Gheorghe Neagoe au fost declarați cetățeni de onoare ai comunei.

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus