Vineri,
29.03.2024
Parțial Noros
Acum
14°C

Un tânăr din Brateiu lipsește de o lună de acasă. Dacă îl vedeți, sunați la 112

Un tânăr din Brateiu lipsește de o lună de acasă. Dacă îl vedeți, sunați la 112

Poliţiştii sibieni caută un bărbat în vârstă de 31 de ani care a plecat acasă acum aproape o lună, fără a mai reveni. Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la depistarea bărbatului sunt rugate să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgenţă 112.

Polițiștii sibieni au fost sesizați ieri de către o femeie cu privire la faptul că, pe 3 ianuarie, concubinul său, SĂNDUCU ALEXANDRU ILIE, în vârstă de 31 de ani, a plecat de la domiciliu, din localitatea Brateiu, într-o direcție necunoscută, fără a mai reveni.

Semnalmente: înălțime 170 cm, greutate aproximativ 73 de kg, ochi albaștri, păr blond, tuns scurt.

La momentul plecării, bărbatul purta o geacă neagră, hanorac negru, pantaloni blue-jeans, bocanci maro.

Semne particulare: tatuaj monocolor în zona pieptului cu textul “ALEX”, tatuaj monocolor în zona spatelui cu textul “DOAR DUMNEZEU MĂ POATE JUDECA”, tatuaj monocolor în zona antebrațului drept cu textul “ROBERTA” și tatuaj tribal monocolor în zona brațului drept de tip abstract.

Cetăţenii care pot oferi informaţii despre acest bărbat sunt rugați să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgenţă 112.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus