Joi,
28.03.2024
Innorat
Acum
11°C

Un bărbat din Cluj care pretindea că este medic şi a efectuat intervenţii estetice este cercetat pentru înşelăciune

Un bărbat din Cluj care pretindea că este medic şi a efectuat intervenţii estetice este cercetat pentru înşelăciune

Un bărbat de 34 de ani, care a pretins că este medic specializat în intervenţii estetice şi a practicat profesia fără drept, este cercetat penal de poliţiştii clujeni.

"Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale şi Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice au efectuat, la data de 1 februarie a.c., o percheziţie la o locaţie situată în municipiul Cluj-Napoca, activităţile fiind derulate în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de înşelăciune şi exercitarea fără drept a unei profesii. În urma cercetărilor efectuate de poliţişti a reieşit faptul că un bărbat în vârstă de 34 de ani, din municipiul Cluj-Napoca, s-ar fi promovat în mediul online sub falsa calitate de medic şi ar fi efectuat activităţi medicale estetice la respectiva locaţie, fără a deţine atestatele legale, cu sprijinul unui alt bărbat, în vârstă de 32 de ani", se arată într-un comunicat trimis, miercuri, de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Cluj.

Potrivit sursei citate, în urma percheziţiei au fost descoperite şi indisponibilizate substanţe utilizate în cadrul intervenţiilor estetice şi consumabile medicale.

"Bărbatul în cauză a fost condus la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj, în vederea continuării cercetărilor. (...) În cauză sunt continuate cercetările, fiind efectuate totodată activităţi în vederea identificării persoanelor cărora bărbatul le-ar fi realizat respectivele intervenţii, precum şi pentru stabilirea prejudiciilor cauzate", se precizează în comunicatul citat de Agerpres.

IPJ Cluj menţionează că acţiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Unităţii Teritoriale de Analiză a Informaţiilor şi al Direcţiei Operaţiuni Speciale. 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus