Vineri,
19.04.2024
Parțial Noros
Acum
2°C

Școala 21 intră în online, din cauza numărului mare de profesori infectați

Școala 21 intră în online, din cauza numărului mare de profesori infectați

Reprezentanții Inspectoratului Școlar Județean anunță joi că Școala nr 21 intră în online, din cauza numărului mare de profesori infectați.

În ședința Consiliului de Administrație al ISJ Sibiu din 03.02.2022, din cauza numărului mare de cadre didactice infectate și a imposibilității suplinirii acestora sau a reorganizării orarului, s-a validat hotărârea ca preșcolarii și elevii să învețe în sistem online

Astfel, școala Gimnazială Nr. 21 Sibiu, în perioada 04.02 – 10.02.2022) are 8 cadre didactice infestate SARS-CoV-2, 4 cadre didactice contact direct și 2 cadre didactice concediu medical.

În situații justificate de infrastructură și resursele existente, unitățile de învățământ/unitățile conexe pot desfășura activități didactice în sistem online cu aprobarea ISJ/ISMB, chiar și în situația în care nu se impune suspendarea cursurilor cu prezență fizică, se arată în informarea ISJ.

În total, nouă unități de învățământ au cursurile suspendate total sau parțial.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

3 comentarii

Eu

Acum 2 ani

..... și dacă profesorii sunt infectați cine predă online!? conform Legislației sunt în concediu medical.....
Raspunde

Kokos

Acum 2 ani

Un profesor preda la mai multe clase , ce e asa greu de inteles?
Raspunde

Ion

Acum 2 ani

Jurnaliștii lu pește, nu știți să faceți diferența între infectare și infestare ? Mai citiți, mai întrebați ! Nu cumva să publicați comentariul acesta, căci este injurios.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus