Miercuri,
29.06.2022
Cer Senin
Acum
22°C

Carambol pe autostradă, cu două TIR-uri, un utilaj de deszăpezire și o mașină

Carambol pe autostradă, cu două TIR-uri, un utilaj de deszăpezire și o mașină

Actualizare 07:50. În timp ce conducea spre Sebeș, un TIR a acroșat utilajul de deszăpezire staționat pe banda de urgență și s-a răsturnat în afara drumului. Imediat după producerea evenimentului, șoferul unui alt TIR a oprit pe banda de urgență pentru a acorda sprijin și a fost acroșat de un autoturism.

La fața locului au intervenit un echipaj de descarcerare, o autospecială de stingere și două echipaje SMURD dintre care unul cu medic. Șoferul primului TIR și cea care conducea mașina au fost răniți, au avut nevoie de descarcerare și au fost transportați la spital.

Știre inițială. Un TIR a intrat în coliziune cu un utilaj de deszăpezire, în această dimineață, pe autostrada A1. Incidentul s-a produs în zona ieșirii către Agnita. 

Potrivit DRDP Brașov, utilajul staționa pe banda de urgență, din cauza unei defecțiuni, în momentul coliziunii. Banda 1 și banda de urgență sunt blocate traficului, iar circulația se desfășoară pe banda 2. 

Deocamdată nu se știe dacă sunt victime.

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus