Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
14°C

Un șofer a dărâmat cu mașina un stâlp de curent

Un șofer a dărâmat cu mașina un stâlp de curent

Un șofer în vârstă de 40 de ani a intrat azi noapte cu mașina într-un stâlp de curent pe care l-a dărâmat. Accidentul a avut loc în localitatea Șmig, vineri spre sâmbătă, în jurul orei 2.

"În jurul orei 02:10, ca urmare a unui apel venit pe numărul de urgență 112, pompierii militari ai Punctului de lucru Dumbrăveni au intervenit cu o autospecială de stingere și un echipaj SMURD pentru acordarea de îngrijiri medicale și deblocarea carosabilului", transmite Alina Voinea, purtător de cuvânt al ISU Sibiu.

Au fost anunțați și reprezentanții furnizorului de electricitate. 

Bărbatul a ieșit din autoturism până la sosirea forțelor și a primit îngrijiri medicale fiind ulterior transportat la spitalul din Mediaș cu un traumatism cranio cerebral. 

foto ISU Sibiu

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 1469

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus