Marţi,
07.02.2023
Ceata
Acum
-13°C

O cisnădiancă de 80 de ani a rămas fără 20.000 de lei, păcălită de o femeie care a pretins că e fiica ei

O cisnădiancă de 80 de ani a rămas fără 20.000 de lei, păcălită de o femeie care a pretins că e fiica ei

O femeie din Cisnădie a rămas fără aproape 20.000 de lei, după ce a fost înșelată prin metoda accidentul. 

Victima a povestit că în 4 februarie, în jurul orei 21:50, a fost sunată pe telefonul fix de o femeie care a pretins că este fiica sa și că a fost implicată într-un accident rutier, suferind vătămări corporale. Ulterior, la telefon s-a prezentat un bărbat care a pretins că este medic și care a solicitat 28.000 de lei pentru a acoperi costurile necesare unei intervenții chirurgicale urgente. 

La scurt timp, la femeie acasă s-a prezentat un bărbat căruia aceasta i-a înmânat 10.000 de lei și 2.000 de euro. 

În cauză, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Orașului Cisnădie au deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de înșelăciune, iar cercetările continuă sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu în vederea identificării persoanelor implicate și aplicării măsurilor legale în consecință.

Atenție!

Dacă primiți o astfel de solicitare, păstrați-vă calmul, sunați-vă ruda respectivă indiferent de oră, solicitaţi cât mai multe detalii despre unitatea medicală, de poliţie sau parchet unde s-ar afla aceasta şi sunaţi pentru confirmare.

 

Fiţi atenţi la persoanele cu care intraţi în contact, pe stradă, în jurul blocului, aparent întâmplător. Este posibil că acestea să va urmărească, să încerce să se împrietenească cu dumneavoastră şi să afle detalii despre familie sau vecini.

 

Nu le furnizaţi persoanelor necunoscute informaţii despre membrii familiei dumneavoastră sau despre vecini.

 

Atenţie! Persoanele vizate sunt cele de vârsta a doua şi a treia, despre care se presupune că dețin acasă sume mari de bani şi rude care nu se află în proximitatea lor.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

Gigi contra

Acum 12 luni

Femeii asteia nu i-a zis nimeni sa-i bage undeva pe cei care spun de-astea la telefon?!

Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus