Vineri,
29.03.2024
Partial Noros
Acum
16°C

Meteorologii anunță cod portocaliu de viscol puternic în sudul județului Sibiu

Meteorologii anunță cod portocaliu de viscol puternic în sudul județului Sibiu

Administrația Națională de Meteorologie a transmis marți o avertizare de tip cod portocaliu de viscol puternic valabilă pentru zona de sud a județului Sibiu.

Avertizarea a intrat în vigoare la ora 11:00 și expiră în această seară, ora 20:00.

”În intervalul menționat, la altitudini de peste 1600 m în Carpații Meridionali și de Curbură vântul va sufla tare, cu rafale de peste 120...140 km/h, va fi viscol puternic, zăpadă troienită și vizibilitate foarte scăzută”, au transmis specialiștii ANM.

Începând cu ora 20:00, din această seară, vântul va scădea în intensitate, avertizarea devenind una de tip cod galben până miercuri, ora 18:00.

”În Carpații Meridionali și de Curbură vântul va avea intensificări, cu viteze de peste 70...80 km/h. La altitudini de peste 1600 m, rafalele vor depăși 100 km/h și va fi viscol, iar vizibilitatea scăzută”, mai mai transmis meteorologii.

Important de precizat că în restul țării, pe parcursul zilei de miercuri, 09 februarie, local vântul va avea intensificări, cu viteze în general de 50...55 km/h.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 693

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus