Vineri,
09.12.2022
Partial Noros
Acum
1°C

Sibiancă reținută de polițiști după ce i-a cerut 8.000 de lei unei bătrâne și apoi nu i-a mai răspuns la telefon

Sibiancă reținută de polițiști după ce i-a cerut 8.000 de lei unei bătrâne și apoi nu i-a mai răspuns la telefon

O femeie din judeţul Sibiu a fost reţinută de poliţişti după ce i-ar fi promis unei vârstnice dintr-un sat din Alba că o va îngriji, însă, după ce i-a câştigat încrederea şi a obţinut o sumă mare de bani, a plecat şi nu i-a mai răspuns victimei la telefon.

Potrivit unui comunicat transmis miercuri, AGERPRES, de către Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Alba, poliţiştii Secţiei 7 Poliţie Rurală Sebeş au identificat şi reţinut o femeie de 36 de ani, din Miercurea Sibiului, judeţul Sibiu, ca persoana bănuită de săvârşirea unei infracţiuni de înşelăciune.

Din cercetări a rezultat faptul că femeia ar fi răspuns unui anunţ dat de o vârstnică din Daia Română, de 84 de ani, într-o publicaţie, prin care îşi exprimă dorinţa de a găsi o persoană care să o îngrijească la domiciliu.

"Femeia s-a mutat la domiciliul vârstnicei, însă, la scurt timp, după ce i-a câştigat încrederea, i-a cerut 8.000 de lei, invocând nevoia de a achita nişte datorii generate de decesul unei rude. Ulterior, femeia a plecat de la domiciliul vârstnicei, cu banii primiţi, fără a-şi mai achita obligaţia de a o îngriji şi nu i-a mai răspuns victimei la telefon", se menţionează în comunicat.

Femeia va fi prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Sebeş, pentru dispunerea măsurilor legale.

Cercetările sunt continuate pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus