Miercuri,
06.07.2022
Innorat
Acum
17°C

Prinţul Charles s-a îmbolnăvit a doua oară de COVID-19

Prinţul Charles s-a îmbolnăvit a doua oară de COVID-19

Prinţul de Wales a fost testat pozitiv pentru COVID-19 şi se află în prezent în auto-izolare, a anunţat Clarence House, potrivit DPA, citat de Agerpres.

Este pentru a doua oară când moştenitorul tronului britanic, Prinţul Charles, în vârstă de 73 de ani, s-a îmbolnăvit de COVID-19, după ce a contractat virusul şi în 2020.

"În această dimineaţă Prinţul de Wales a fost testat pozitiv pentru COVID-19 şi în prezent se află în auto-izolare", se putea citi într-un mesaj postat pe pagina oficială de Twitter a prinţului.

"Alteţa Sa Regală este profund dezamăgită că nu poate participa la evenimentele de astăzi de la Winchester şi va căuta să îşi reprogrameze vizita cât mai curând posibil", se adaugă în mesaj.

Anunţul vine la doar câteva zile după ce regina Elisabeta a II-a şi-a sărbătorit într-un cadru privat împlinirea a 70 de ani de domnie. Cu această ocazie, regina şi-a exprimat "dorinţa sinceră" ca după moartea sa, nora sa Camilla, soţia Prinţului Charles, să devină regină-consoartă.

Miercuri seara, Charles s-a întâlnit cu zeci de persoane şi a fost însoţit de Camilla la o recepţie organizată la British Museum pentru celebrarea activităţii British Asian Trust.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

1 comentarii

Curiozitate

Acum 4 luni

Sa ne spuna va rugam frumos si ci ce se trateaza printul, ca la noi primesti fie nimic fie un protocol ce si-a dovedit cu var si îndesat limitările. Da chiar sunt curios, boierimea se trateaza ca muritorii de rand? Ma indoiesc ..
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus