Luni,
04.07.2022
Cer Senin
Acum
25°C

Video viral cu un șofer de origine română, participant la protestul camionagiilor din Canada: Mă duc acasă glorios ca Cezar sau într-un sac de cadavre

Video viral cu un șofer de origine română, participant la protestul camionagiilor din Canada: Mă duc acasă glorios ca Cezar sau într-un sac de cadavre

Interviul cu Csaba Vizi, un șofer de origine română care participă la protestul pentru libertate al camionagiilor canadieni, a devenit viral pe rețelele de socializare. Imaginile sunt distribuite masiv în comunitățile de români din Canada și Statele Unite.

"Mă duc acasă glorios ca Cezar sau într-un sac de cadavre". În înregistrarea publicată pe Youtube, șoferul afirmă că "va pleca ultimul" din fața Parlamentului canadian și spune că este acolo de opt zile și trei ore, scrie stiridisapora.ro  

"Mă duc acasă glorios ca Cezar sau într-un sac de cadavre", spune românul. 

Csaba Vizi menționează că este un maghiar născut în România și că vine din Windsor (Ontario). Șoferul cu origini românești spune că și-a pierdut locul de muncă și că este singurul din familie care muncește, așa că "nu există cale de întoarcere" și că va protesta până la capăt. 

Bărbatul spune că este împotriva certificatelor de vaccinare solicitate șoferilor de guvernul condus de Justin Trudeau, precizând că acestea "au distrus multe vieți și că mulți oameni și-au pierdut locurile de muncă și speranța".

Premierul canadian Justin Trudeau a afirmat miercuri că „blocajele” sunt „inacceptabile” şi au „un impact negativ asupra economiei canadiene”, în a 13-a zi a unei mişcări de contestare a măsurilor sanitare din ţară, notează AFP.

Numită iniţial „Convoiul libertăţii”, mişcarea viza la origine să protesteze faţă de decizia de a obliga, de la jumătatea lunii ianuarie, şoferii de camion să fie vaccinaţi pentru a trece frontiera dintre Canada şi Statele Unite, dar s-a transformat rapid într-o mişcare împotriva măsurilor sanitare în ansamblu şi împotriva guvernului.

La „Convoiul Libertăţii” iau parte câteva sute de români.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

1 comentarii

No name

Acum 4 luni

Dupa logica lui Aci Dutu, astia sunt niste auristi, sosoci si nu mai stiu ce alte baliverne rupte din realitatea romaneasca! Felicitari pentru o stire de genul asta!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus