Duminică,
28.04.2024
Cer Senin
Acum
19°C

Cuțitar, tânărul care a înjunghiat un bărbat într-o benzinărie, a fost reținut. Este cercetat pentru tentativă de omor

Cuțitar, tânărul care a înjunghiat un bărbat într-o benzinărie, a fost reținut. Este cercetat pentru tentativă de omor

Bărbatul de 20 de ani care l-a înjunghiat pe un cisnădian de 31 de ani într-o benzinărie din cartierul Lazaret a fost reținut de poliție. 

D. Cuțitar a fost reținut astăzi, în urma unei acțiuni a polițiștilor Serviciului Investigații Criminale Sibiu și este prezentat Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu în vederea audierii. Este cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tentativă de omor, portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase, tulburarea ordinii și liniștii publice, transmite Luciana Lazăr, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Sibiu.

Vă reamintesc, un cisnădian de 31 de ani a fost bătut de alți trei bărbați, ulterior unul dintre ei, tânărul reținut astăzi, lovindu-l de mai multe ori cu un cuțit. Incidentul s-a petrecut într-o benzinărie din cartierul Lazaret. 

ATENȚIE - urmează imagini care vă pot afecta emoțional. Momentul în care bărbatul a fost înjunghiat:

Procurorii au declarat că, în ceea ce-i privește pe cei doi agresori care au lovit victima, „nu este necesară luarea de măsuri preventive, pentru că incidentul grav s-a produs după ce conflictul inițial, în care cei doi au fost implicați, se aplanase”. În schimb, bărbatul care l-a înjunghiat pe cisnădianul de 31 de ani va fi audiat și „se va decide ulterior dacă se va propune reținerea lui”.

Citește și Cine face legea în Sibiu? Două înjunghieri, niciun reținut. Procuratură: ”Se va decide ulterior”

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

3 comentarii

Așa mai da

Acum 2 ani

Sa plătească pentru fapta sa!!! Sa speram că justiția își face treaba.
Raspunde

Dreptate

Acum 2 ani

Acum la răcoare cu el. Pentru mulți ani!
Raspunde

Radu

Acum 2 ani

Ce ne nou. Toată lumea știa că e crâșmă non stop deschisa in ciuda restricțiilor. Se fumează înăuntru fara nici un fel de problema. Politia e 0. O bătaie de joc fata de oameni. Ar trebui sancționată locația și chiar închisă de mult. Altii plătesc sa respecte legea iar aici au făcut tot ce au vrut. Unde e autosesizarea organelor de poliție?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus