Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
20°C

Accident pe Ștefan cel Mare. Trei persoane au fost rănite

Accident pe Ștefan cel Mare. Trei persoane au fost rănite

Două autoturisme au intrat în coliziune față-spate, în urmă cu scurt timp, pe strada Ștefan cel Mare. În urma accidentului, au fost rănite trei persoane – o fată de aproximativ 15 ani, o tânără de 16 ani și un tânăr de 19 ani.

Primul autoturism era condus de o tânără de 19 ani din Sebeș, iar al doilea de un bărbat de 23 de ani din Roșia, anunță Luciana Lazăr, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Sibiu.

Niciunul din conducătorii auto nu se afla sub influența băuturilor alcoolice.

La fața locului au intervenit două ambulanțe care au asistat medical victimele. Tânăra de 17 ani a avut un atac de panică și iritație oculară de la praful airbag-ului. A doua victimă, bărbatul de 19 ani, a suferit un traumatism cranio-facial, iar cealaltă tânără a plecat la spital cu mijloace proprii, după ce a suferit un traumatism la un picior, anunță Genu Scridon, purtător de cuvânt al Serviciului de Ambulanță.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus