Duminică,
27.11.2022
Innorat
Acum
2°C

Vladimir Putin, apel pentru aplicarea Acordurilor de la Minsk, în contextul conflictului din Ucraina

Vladimir Putin, apel pentru aplicarea Acordurilor de la Minsk, în contextul conflictului din Ucraina

Președintele rus Vladimir Putin a declarat astăzi, la Moscova, că a constatat o ''agravare a situaţiei'' în estul Ucrainei şi îndeamnă Kievul să se aşeze la masa tratativelor cu separatiştii, relatează Agerpres.

Vladimir Putin a transmis că observă o deteriorare a situaţiei în estul Ucrainei, îndemnând Kievul să se aşeze la masa tratativelor cu separatiştii din Doneţk şi Lugansk, şi a lansat un apel la punerea în practică a Acordurilor de la Minsk, destinate să pună capăt conflictului din estul Ucrainei, potrivit AFP şi Reuters.

În cadrul unei conferinţe de presă la Moscova, Putin a mai spus că Rusia este pregătită să meargă pe calea negocierilor cu NATO cu privire la cererile sale de securitate, dar că Alianţa condusă de SUA şi Washingtonul nu sunt încă dispuse să se angajeze asupra preocupărilor-cheie ale Moscovei.

Sursa: agerpres.ro

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

2 comentarii

Rammstein

Acum 9 luni

Cum să discuți cu un criminal?... Trebuia să-și aducă armata roșie la granițe ca să poată discuta?...știm noi ce-au făcut rușii în țară!!..cum l-au pus pe regele mihai să demisioneze, cu pistolul ls tâmplă!!!..cam asa discută acest criminal!!!.. Cum poate nenoroci o lume întreagă acest paranoic,..singura soluție e exterminarea lui , Să vedem dacă are curaj sa iasă pe stradă sau să merg la discuții...În câteva secunde va fi pulverizat.... Criminalul stă numai la kremlin, ...

Raspunde

Sparrow, Jack Sparrow

Acum 9 luni

Cred cā NATO îsi doreste un conflict in Ucraina, tânjeste dupā o caftealā, ceva care sā îi justifice nu numai existenta ci si colosalelele resurse cheltuite. Putin, Vladimir, vrea si el cam acelasi lucru dar stie cā nu are aceleasi resurse ( desi ar vrea) in schim are " oo " mai tari decât ale ālorlalti. Pe scurt, fiecare ar vrea sā **** ceva, dar, dacā se poate cu " māciuca" altuia...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus