Duminică,
16.06.2024
Cer Senin
Acum
16°C

Eugen Tomac este noul lider PMP

Eugen Tomac este noul lider PMP

Congresul Extraordinar al Partidului Mişcarea Populară l-a ales sâmbătă pe Eugen Tomac ca preşedinte al formaţiunii politice, potrivit Agerpres. Acesta îl înlocuiește pe Cristian Diaconescu.

Eugen Tomac a candidat ca lider al moţiunii „PMP - un nou început pentru o Românie creştin-democrată”.
Din 456 de voturi exprimate, 421 au fost „pentru”, 18 „împotrivă” şi 17 abţineri.

Citește și „Ion Ariton mediază conflictul din vârful PMP. ”Ne întâlnim la Sibiu”

Politicianul le-am mulțimit colegilor pe pagina sa de socializare

După congres Eugen Tomac le-a mulțumit colegilor de partid pe pagina sa de facebook vorbind despre viziunea pe care o are asupra României. 

„Le mulțumesc tuturor colegilor pentru încrederea acordată din nou! Înțeleg perfect responsabilitatea uriașă pe care o am în urma votului de astăzi. Am acceptat să-mi asum din nou o misiune atât de dificilă, pentru că îmi pasă de ceea ce am construit împreună, îmi pasă de fiecare membru al partidului nostru care a investit muncă, încredere și speranță.

România are nevoie de un partid curat, liber și curajos, care să promoveze valorile creștin-democrate. Un partid care să onoreze înaintașii ce au făurit România, să nu uite jertfa ostașilor noștri, să le păstreze vie amintirea tuturor celor care au murit în chinuri, la ordinul regimurilor totalitare”, a scris acesta.

 Eugen Tomac la congres

Sursa foto: Facebook Eugen Tomac

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus