Miercuri,
28.09.2022
Parțial Noros
Acum
18°C

Cum va fi vremea în următoarele două săptămâni

Cum va fi vremea în următoarele două săptămâni

Vremea va continua să fie mai caldă decât în mod normal pentru perioada de calendar, dar se vor înmulţi zilele cu precipitaţii în toate regiunile, reiese din prognoza Administraţiei Naţionale de Meteorologie (ANM), valabilă pentru perioada 21 februarie - 6 martie.

În Transilvania, valorile termice diurne vor scădea de la o medie de 11 grade în prima zi, până spre 5 grade la mijlocul săptămânii, apoi vor avea variaţii, astfel că se vor situa între 5 şi 11 grade, cu cele mai calde intervale în 25 şi 26 februarie şi 4, 5, 6 martie. Temperaturile minime vor fi în general negative, cu valori mediate regional între -7 şi 0 grade, cele mai scăzute se estimează a se înregistra în 25 februarie, precum şi în intervalul 1 - 3 martie. Probabilitatea pentru precipitaţii va fi mai ridicată între 21 şi 23 februarie, pe 26 şi 27 februarie şi pe 4, 5 martie, potrivit Agerpres.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus