Joi,
02.02.2023
Innorat
Acum
3°C

Clădirea Primăriei din Brașov și literele de pe Tâmpa, iluminate în culorile Ucrainei. Orașul este pregătit să primească refugiați

Clădirea Primăriei din Brașov și literele de pe Tâmpa, iluminate în culorile Ucrainei. Orașul este pregătit să primească refugiați

În semn de solidaritate cu poporul ucrainean, literele și clădirea Primăriei Brașov vor fi iluminate în culorile steagului Ucrainei, anunță Allen Coliban, primarul orașului, printr-o postare pe facebook. Dacă situația o va cere, Brașovul are capacitatea și va asigura condiții pentru potențialii refugiați din Ucraina, mai spune acesta.

"Îmi exprim speranța că răspunsul Uniunii Europene și al întregii comunități internaționale va fi pe măsura agresiunii ruse.
Suntem alături de poporul ucrainean în lupta lor pentru integritatea statală, pentru prezentul și viitorul pe care și le-au ales", transmite Coliban.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

1 comentarii

Otomanesu Vasilica

Acum 11 luni

Nu ratează iasovul nici o șansă, ce contează ghinionul altora!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus