Joi,
09.02.2023
Ceata
Acum
-19°C

Trei refugiaţi ucraineni, blocaţi în zăpadă, în munţii Maramureșului, au cerut ajutor prin 112

Trei refugiaţi ucraineni, blocaţi în zăpadă, în munţii Maramureșului, au cerut ajutor prin 112

Trei persoane, doi bărbaţi şi o femeie, cetăţeni ucraineni refugiaţi, blocaţi în Munţii Maramureşului, au fost recuperaţi de salvatorii montani, a informat, joi, seara, directorul Serviciului Public Judeţean - Salvamont Maramureş, Dan Benga.

"Acţiune în derulare a SPJ Salvamont Maramureş în zona muntoasă (Munţii Maramureşului n.red.) din apropierea localităţilor Petrova - Ruscova. Trei persoane (doi bărbaţi şi o femeie), refugiaţi din Ucraina care au trecut frontiera, se află într-o zonă în care zăpada este mare, făcându-le deplasarea imposibilă. Au apelat 112 solicitând ajutor autorităţilor române", a precizat Dan Benga, potrivit Agerpres.

Cele trei persoane au fost găsite datorită localizarii făcută de profesioniștii de la STS, transmite Salvamont Maramureș.
Nu au probleme medicale sunt doar speriate și confuze. 

foto Salvamont Maramureș

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus