Marţi,
31.01.2023
Ceata
Acum
-3°C

Un copil și doi adolescenți sunt internați pe secția ATI de la Pediatrie. Evoluția este favorabilă

Un copil și doi adolescenți sunt internați pe secția ATI de la Pediatrie. Evoluția este favorabilă

Trei minori sunt internați astăzi pe Secția de Terapie Intensivă a Spitalului de Pediatrie din Sibiu, se arată în raportul privind evoluția pandemiei de COVID 19 în județul Sibiu. Potrivit medicului Ioana Mătăcuță, purtătorul de cuvânt al spitalului, starea celor trei este una favorabilă.

Unul dintre cei trei minori este un tânăr de 17 ani care a ajuns la Terapie Intensivă în urmă cu aproximativ trei săptămâni din cauza unei alte patologii, după ce a fost diagnosticat cu COVID-19. Cel de-al doilea este tot un adolescent al cărui evoluție este favorabilă și cel de-al treilea pacient este un băiat de șapte ani și șapte luni cu o patologie neurologică asociată care a impus internarea pe această secție.

Autoritățile au raportat că, în această dimineață, în spitalele din Sibiu erau internați 214 pacienți, dintre care 20 pe secțiile de terapie intensivă. Dintre aceștia 19 sunt adulți și trei sunt minori.

De asemenea, în ultimele 24 de ore, au fost înregistrate 962 de persoane infectate cu SARS CoV-2, în 257 dintre cazuri fiind vorba de reinfectări.

Sursa foto: Arhiva TS

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus