Marţi,
05.07.2022
Cer Senin
Acum
20°C

Proiect Erasmus: Zece profesori din Polonia au vizitat Școala Gimnazială din Roșia

Proiect Erasmus: Zece profesori din Polonia au vizitat Școala Gimnazială din Roșia

Școala Gimnazială Roșia a fost timp de o săptămână gazdă pentru zece profesori de la Școala Primară Specială Nr. 40 din Zabrze, Polonia.

Profesorii din Polonia au vizitat Școala Gimnazială Roșia și Sibiul, lucru care a fost posibil în cadrul proiectului Erasmus + „Jocuri, distracție și predare în aer liber ca metode de îmbunătățire a calității educației în Școala Primară pentru Copii cu Cerințe Speciale Nr.40 din Zabrze”.

„În cadrul vizitei, colegii din Polonia s-au familiarizat cu munca profesorilor români și cu metodele de lucru din școală. Pe lângă activitățile din școală, au avut ocazia să viziteze și Centrul Școlar de educație incluzivă nr. 1 din Sibiu, beneficiind totodată de un tur al Sibiului și al Primăriei Sibiu. Mai mult decât atât, au fost invitați să participe la spectacolul de teatru de balet Sunt o babă comunistă, ocazie cu care ne-am împărtășit amintiri destul de similare despre viața din țările noastre de până la 1990”, a arătat Alexandru Dumbravă pe pagina sa de Facebook.

Sursă foto: Facebook/ Alexandru Dumbravă 

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

1 comentarii

Contra

Acum 4 luni

Le-or fi placut meridionalii de la scoala...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus