Joi,
25.07.2024
Innorat
Acum
22°C

Proiect Erasmus: Zece profesori din Polonia au vizitat Școala Gimnazială din Roșia

Proiect Erasmus: Zece profesori din Polonia au vizitat Școala Gimnazială din Roșia

Școala Gimnazială Roșia a fost timp de o săptămână gazdă pentru zece profesori de la Școala Primară Specială Nr. 40 din Zabrze, Polonia.

Profesorii din Polonia au vizitat Școala Gimnazială Roșia și Sibiul, lucru care a fost posibil în cadrul proiectului Erasmus + „Jocuri, distracție și predare în aer liber ca metode de îmbunătățire a calității educației în Școala Primară pentru Copii cu Cerințe Speciale Nr.40 din Zabrze”.

„În cadrul vizitei, colegii din Polonia s-au familiarizat cu munca profesorilor români și cu metodele de lucru din școală. Pe lângă activitățile din școală, au avut ocazia să viziteze și Centrul Școlar de educație incluzivă nr. 1 din Sibiu, beneficiind totodată de un tur al Sibiului și al Primăriei Sibiu. Mai mult decât atât, au fost invitați să participe la spectacolul de teatru de balet Sunt o babă comunistă, ocazie cu care ne-am împărtășit amintiri destul de similare despre viața din țările noastre de până la 1990”, a arătat Alexandru Dumbravă pe pagina sa de Facebook.

Sursă foto: Facebook/ Alexandru Dumbravă 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

1 comentarii

Contra

Acum 2 ani

Le-or fi placut meridionalii de la scoala...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus