Vineri,
03.02.2023
Innorat
Acum
-0°C

GLS România donează 250.000 de lei pentru refugiații din Ucraina. „E important sprijinul imediat”

GLS România donează 250.000 de lei pentru refugiații din Ucraina. „E important sprijinul imediat”

GLS România, unul dintre cei mai importanți furnizori de servicii de coletărie din România, vine în sprijinul refugiaților din Ucraina și oferă ajutor sub formă de donații, personal și transport gratuit al bunurilor strânse de comunitate pentru persoanele prezente în centrele de refugiați aflate în nordul țării.

Potrivit unui comunicat de presă, compania a donat 250.000 de lei Organizației Salvați Copiii, bani care vor fi folosiți pentru cumpărarea celor necesare refugiaților: pachete alimentare, produse de igienă personală, medicamente.

„Nu putem rămâne indiferenți la drama trăită de acești oameni. Ne este greu să ne imaginăm prin ce trec, însă nu ne este greu să îi ajutăm. GLS sprijină permanent acțiuni umanitare organizate în țara noastră, iar aceasta este una dintre acelea în care am știut din prima clipă că ne vom implica. Sperăm că putem fi un exemplu pentru celelalte organizații și se vor mobiliza pentru a da fiecare o mână de ajutor în plus”, a declarat Diana Pană, Coordonator Marketing GLS România, într-un comunicat de presă.

Totodată, mai mulți angajați ai companiei participă activ ca voluntari în punctele de frontieră, ajutând la colectarea, manevrarea și transportul produselor donate de către comunitatea română, solidară în aceste momente cu vecinii ucraineni.

„De la începutul acestei crize umanitare, echipele Salvați Copiii România sunt pe teren, în punctele de trecere a frontierei cu Ucraina. Sute de copii refugiați au ajuns aici înspăimântați și fără să știe cum va fi viața lor de acum încolo. E important sprijinul imediat”, arată Gabriela Alexandrescu, Președinte Executiv Salvați Copiii România.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Adina Torop

de Adina Torop

Reporter Speciale

adina@turnulsfatului.ro

Comentarii

3 comentarii

Flo

Acum 11 luni

Felicitari GLS, sunteti un exemplu de omenie si implicare!
Raspunde

Zacuscă

Acum 11 luni

In timp de razboi, noi facem reclame la GLS....
Raspunde

Contra

Acum 11 luni

Pot dona, ca pachetele nu le aduc la timp. In loc sa mi-l aduca la adresa ceruta, mi l-au adus acasa de am carat 20 de kile pana la etajul 3. Pot dona si mai mult! Publicitate pe seama nenorocirii altora!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus