Joi,
30.03.2023
Cer Senin
Acum
-5°C

Mesajele transmise de liderii ONG-urilor din Sibiu de ziua lor: „te invităm să schimbi lumea din jurul nostru”

Mesajele transmise de liderii ONG-urilor din Sibiu de ziua lor: „te invităm să schimbi lumea din jurul nostru”

Cu ocazia aniversării mondiale a acestui eveniment, Institutul European de Impact Social (ESI) a invitat ONG-urile active din Sibiu să transmită un mesaj de apreciere pentru oamenii din spatele ONG-urilor pe website-ul www.esi-institute.eu. Mesajele primite au fost sincere și cu o încărcătura emoțională pozitivă.

Citește și „Inițiative de sprijinire a ONG-urilor sibiene din partea mediului de afaceri”

Ziua Mondială a ONG-urilor este sărbătorită, în fiecare an, la data de 27 februarie, în 89 de ţări de pe şase continente. Evenimentul s-a născut în Uniunea Europeană, fiind creat de tânărul filantrop de origine letonă Marcis Liors Skadmanis. 

Link: http://esi-institute.eu/index.php/ziua-moniala-a-ong-urilor/

Puteți citi mai jos câteva dintre fragmentele primite:

„Ultimii ani, mai mult ca oricând, ne arată importanța mediului neguvernamental în bunul mers al societății, devenind un partener important inclusiv pentru instituțiile publice. Reducând focus-ul pe România și Sibiu, observăm o tot mai mare implicare în proiectele ministerelor și primăriilor, ONG-urile câștigându-și dreptul de a fi invitate la masa celor ce decid chestiuni importante pentru cetățeni. Mă bucură acest lucru deoarece așa trebuie să funcționeze o societate.”

Tudor St. Popa, Președintele Asociației pentru Înfrumusețarea Orasului Sibiu

„Din ce în ce mai mult, societatea civilă se implică în rezolvarea problemelor comunității, un exemplu elocvent fiind ajutorul oferit de zeci de ONG-uri în proiectul de renovare al noului sediu al Palatului Copiilor Sibiu, Împreună reconstruim Palatul Copiilor, în perioada 2019 – 2020. Cu ocazia Zilei Mondiale a ONG-urilor, ca beneficiar al ajutorului acestora, doresc să le mulțumesc, pentru implicare și sprijin, în numele miilor de elevi care participă la activitățile Palatului Copiilor și să le doresc succes în proiectele viitoare! Parafrazând motto-ul proiectului, Când ONG-urile se unesc, miracole se împlinesc!”

Prof. Daniel Vecsei, Director al Palatului Copiilor Sibiu, membru fondator al Asociației Pro Palatul Copiilor Sibiu

„On World NGO Day, we invite you to change the world around us, by doing good for the vulnerable children and young people”. (De Ziua Mondială a ONG-urilor, te invităm să schimbi lumea din jurul nostru, făcând bine copiilor și tinerilor vulnerabili.)

Diana Podaru, Director SOS Children`s Villages Romania

„When we talk about NGOs, we talk about solidarity, empathy, help, enthusiasm and humanism. It is the way through which we show our love and help for those in need. So let us thank those with initiative and civic spirit! We wish them lots of strength, patience and success in their endeavors/efforts!” (Când vorbim despre un ONG, vorbim despre solidaritate, empatie, ajutor, entuziam și umanitate. Este modul prin care arătăm dragostea și ajutorul tuturor celor care au nevoie. Mulțumim tuturor cu inițiativă și spirit civic! Le dorim putere, răbdare și succes în toate eforturile lor!)

Elena Tudorache, UCOS

„Biomin Acțiune Socială onorează în fiecare zi nu doar astăzi ziua mondială a ONG-urilor. Onorăm munca celor care deservesc binele comunității!

Simona Stela MARȚI, Președinte Biomin Acțiune Socială

„Cu o populatie de 7930052000 oameni, nimeni nu ar trebui să se simtă singur.”

Carmen Chindriș, Președinte SUS Inima

„Azi este Ziua Mondială a Ong-urilor, a celor care se organizează să susțină cauzele in care cred,a celor care sunt mai aproape de nevoi și probleme. De ce este aceasta zi atât de importantă? Pentru că sărbătorim vise devenite realitate”. 

Cristina Retzler si Mihaela Rosioru, Președinte & Vice Președinte Asociația Acționăm

 

 

 

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

1 comentarii

???

Acum 1 an

Cheltuiesc bani grei si au niste rezultate derizorii... Iar banii vin de la niste mafioti care exploateaza munca copiilor (scuzati cacofonia) si a femeilor...

Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus