Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
6°C

Presa din Ucraina: Membru din echipa de negociatori ucraineană a fost ucis sub acuzația de trădare

Presa din Ucraina: Membru din echipa de negociatori ucraineană a fost ucis sub acuzația de trădare

Militarii serviciului de informații ucrainean l-au eliminat pe unul dintre participanții delegației de la Kiev la discuțiile cu Rusia, Denis Kireev, anunță ziarul Pravda din Ucraina. 

Kireev, parlamentar ucrainean s-a numărat printre reprezentanții țării sale în cadrul tratativelor de pace cu Rusia, fiind prezent la masa oficială de la discuțiile organizate în Gomel. 

Presa din Ucraina specifică faptul că  Kireev a fost suspectat de trădare și a fost ucis în timpul arestării. 

Sursa foto: Instagram / arinashakhova24

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 4933

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

2 comentarii

Gofre

Acum 2 ani

Pai asa proceeaza neonazistii.... isi omoara populatia, se omoara intre ei. Daca asta nu e fanatism, atunci ce mai e ?
Raspunde

Sibian SB

Acum 2 ani

Gofre, eu mi-am propus ca macar simbolic, sa ii trimit acasa la ei pe rusofili. Tu pari unul dintre iubitorii tovarășului, de ce nu mergi sa il sustii acolo in rusia in ceea ce face? Legat de glonțu dat trădătorului cumparat de Putin, asta va ziceam si in alte comentarii, e război in toata regula si pb asta trebuie tratata ca atare. Ca sa nu mai vb ca rusia e un agresor, invadator, deci s-a procedat f corect, glontu pt INALTA TRĂDARE si următoru. E război, o luam usor cu democrația perioada asta, in relația dintre lumea civilizata (noi) si agresor (rusia), o lasam usor cu drepturile, iar la gloanțe raspunzi tot cu gloanțe date animalelor comuniste. Aștept leprele rusofile platite, la comentarii contra UE si contra Nato, dar evident pro est (subtil, spera ei sa pară.. ). Cred insa ca se împuținează, ca daca nu le mai intra rublele, si asa devalorizate, se retrag
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus