Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
15°C

Turcan anunță că a trimis 11.000 de mailuri instituțiilor din județ referitoare la drepturile legate de facturile la gaz și curent

Turcan anunță că a trimis 11.000 de mailuri instituțiilor din județ referitoare la drepturile legate de facturile la gaz și curent

Deputatul PNL Raluca Turcan a anunțat că a discutat cu prefectul Mircea Crețu pe marginea subiectului facturilor la gaz și electricitate și spune că problema ține de autoritățile naționale, nu de cele locale.

Cu toate acestea, susține ea, a trimis 11 mii de mailuri instituțiilor din județ pentru a le aduce la cunoștință felul în care le pot contesta.

”Am trimis în calitate de parlamentar nu mai puțin de 11 mii de scrisori electronice spre conducerile instituțiilor de cultură, spitalelor, școlilor, întreprinderilor mici și mijlocii din județul Sibiu, reprezentanților cultelor religioase și furnizorilor de servicii sociale. I-am informat ce drepturi au și ce trebuie să facă pentru a beneficia de ele”, anunță Turcan pe pagina sa de Facebook.

”Prefectul județului m-a asigurat că transmiterea mecanismelor de recalculare către potențialii beneficiari rămâne între prioritățile sale la fel cum, de altfel, și eu voi continua să îi încurajez pe reprezentanții organizațiilor care se califică să aplice pentru a li se aplica recalcularea”, a continuat ea.


Citește și: Factură de 27.000 de euro la curent, pentru o familie din Sibiu. „Îi vom acționa în instanță”

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 1157

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

2 comentarii

Birtu

Acum 2 ani

Mai sa fie , atatea institutii avem noi in judet???Egzagt unșpe mii !!! Sigur era cu trei de zero dupa unșpe ? Ca eu stiu cine sint cei 3 zero din conducere.
Raspunde

:)))))

Acum 2 ani

Trist este ca sunt oameni care chiar cred miniciuna asta...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus