Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
19°C

Ce facem de 8 martie? Petreceri și cadouri speciale pentru sibience

Ce facem de 8 martie? Petreceri și cadouri speciale pentru sibience

De 8 martie, doamnele și domnișoarele din Sibiu pot participa la mai multe evenimente speciale dedicate lor. Localurile din oraș au anunțat petreceri tematice, iar câteva instituții au pregătit pentru sibience mai multe cadouri simbolice.

Fie că merg la o petrecere, fie că aleg să viziteze Muzeul Astra, sibiencele au mai multe alternative de a petrece ziua dedicată lor. Cei de la Golden Tulip, de exemplu, le-au pregătit  „O cină la înălțime”. 129 de lei de persoană vă costă ca să petreceți seara de 8 martie aici. Rezervări se pot face la numărul de telefon 0269 234 000.

Cotton Pub vă invită de la ora 17 să petreceți o seară specială, atmosfera fiind întreținută de Cipi Hampu și Alex Zara. Rezervări se pot face la numărul de telefon 0752 268 886.

Și la Dobrun, ziua de 8 martie este sărbătorită cu o petrecere. „De 8 Martie, ia-ți prietenele și vino La Dobrun! Restaurantul nostru se transformă într-un loc plin de magie, în care râsetele, dansul, mâncarea delicioasă și cele mai picante povești îți vor garanta o seară memorabilă. Sărbătorește Ziua Femeii cu stil și voie bună, iar de atmosferă și meniuri atent alese, ne ocupăm noi”, arată reprezentanții localului în descrierea evenimentului. Detalii și rezervări găsiți la numărul de telefon 0770 803 94.

De la ora 17, la Hotel Împăratul Romanilor se organizează, de semenea, un eveniment dedicat femeii. Rezervări se pot face la numărul de telefon 0269 216 500 „Vă propunem să petreceți împreună cu persoanele dragi vouă, o seară specială cu muzică live, Dj & meniu A la Carte”, arată descrierea evenimentului de pe facebook.

Tot de la ora 17, cei de la Supporter Sports Pub & Grill le vor ura „La mulți ani doamnelor și domnișoarelor” într-un stil inedit. Mai multe detalii despre eveniment găsiți aici

Și Muzeul Astra le pregătește sibiencelor un cadou special de ziua lor. Cele care ajung mâine în Muzeul din Dumbrava Sibiului, pot vizita gratuit toate toate unitățile Complexului Național Muzeal ASTRA.

La Biblioteca Județeană Astra putem admira expoziția documentară, „Femeia, creatoare de artă și frumos”. Expoziția dedicată femeii și feminității cuprinde o serie amplă de albume de pictură din creația artistică a unor importante personalități feminine care s-au afirmat în artele plastice din spațiul cultural autohton și internațional.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus