Sâmbătă,
03.12.2022
Ceata
Acum
1°C

Patricia Thomits, sibianca care a impresionat juriul de la „Românii au talent” cu vocea ei. „Spui o poveste prin felul în care cânți”

Patricia Thomits, sibianca care a impresionat juriul de la „Românii au talent” cu vocea ei. „Spui o poveste prin felul în care cânți”

Sibianca Patricia Thomits are 19 ani și a reușit să impresioneze juriul de la Românii au talent cu vocea sa. Tânăra a primit vineri patru de „DA” pentru momentul pe care l-a pregătit și s-a calificat astfel în etapa următoare a competiției.

Patricia este fiica lui Florin Thomits, cântăreț de folk din Sibiu. Ea s-a prezentat la concursul de talente cu chitara și vocea și a reușit să obțină patru de „DA” de la juriul compus din Dragoș Bucur, Andi Moisescu, Mihai Bobonete și Andra.

Pentru momentul de vineri, tânăra a ales să interpreteze piesa „Stand by me” a lui Ben E. King. Pe tot parcursul interpretării, a primit aprecieri din partea juraților, pe care i-a convins că merită să treacă în etapa următoare.

„Mi-a plăcut felul în care tu reușești să spui o poveste prin felul în care cânți. Te joci cu vocea într-un mod foarte personal”, a spus Mihai Bobonete.

Aceleași aprecieri au fost primite de Patricia și din partea lui Dragoș Bucur. „Bravo, felicitări! Părerea mea despre frâne e că nu au legătură cu muzica, ci cu felul în care ea povestește muzica”.

Andra nu s-a arătat pe deplin mulțumită de momentul Patriciei, dar a mai pus-o să fredoneze o altă melodie, în urma căreia cântăreața i-a acordat cel de-al patrulea vot pozitiv. Pe mine m-a atins sensibilitatea cu care ai cântat a doua piesă, așa că de la mine ai un DA”.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Adina Torop

de Adina Torop

Reporter Speciale

adina@turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus