Sâmbătă,
03.12.2022
Ceata
Acum
1°C

Sibieni prinși la volan fără permis și cu numere false la mașină

Sibieni prinși la volan fără permis și cu numere false la mașină

O femeie de 44 de ani din Alțâna și un bărbat de 21 de ani din Ruși au fost prinși de poliție în timp ce conduceau fără permis, la finalul săptămânii trecute.

Primul oprit de poliție a fost bărbatul, vineri noaptea, în jurul orei 23:45. Tânărul conducea pe strada Bisericii din localitatea Ruși când a fost oprit pentru un control. În urma verificărilor efectuate, s-a constatat că tânărul nu deține dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice, iar numărul de circulație provizorie aplicat pe autovehicul este fals.

Pe numele celui aflat la volan s-a deschis un dosar de cercetare penală care vizează săvârșirea infracțiunilor de conducere fără permis, respectiv conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul cu număr fals.

Ieri la amiază a fost oprită și femeia din Alțâna. Aceasta conducea în Chirpăr, când a fost trasă pe dreapta. Din verificările efectuate de către polițiști a rezultat faptul că femeia nu deține dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice, în cauză fiind deschis un dosar de cercetare penală în conformitate cu prevederile articolului 335 aliniatul 1 din Codul Penal.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus