Miercuri,
05.10.2022
Partial Noros
Acum
14°C

Prețurile carburanților în Sibiu, la început de martie. Benzina premium ajunge și la 8,14 lei

Prețurile carburanților în Sibiu, la început de martie. Benzina premium ajunge și la 8,14 lei

Prețurile la benzină și motorină continuă să crească și în Sibiu. În luna martie, un litru de benzină standard costă 7,53 lei în cea mai scumpă stație de alimentare și 7,61 de lei litrul de motorină standard. Pentru carburantul premium scoatem și mai mulți bani din buzunar.

Potrivit site-ului monitorulpreturilor.info, un litru de benzină standard se vinde cel mai ieftin, în Sibiu, cu 7,22 de lei la benzinăria Efix de pe strada Ion Neculce. La polul opus este benzinăria OMV de pe Bulevardul Vasile Milea – aici pentru un litru de benzină vom scoate din buzunar 7,53 lei. Benzina premium trece, în anumite stații de alimentare, de 8 lei. Este cazul benzinăriilor EVO de pe Șoseaua Alba Iulia, Efix de pe strada Ion Neculce și OMV de pe Bulevardul Vasile Milea.

În ceea ce privește motorina, din nou cea mai ieftină stație de alimentare este cea de pe strada Ion Neculce, unde un litru de motorină standard costă 7,3 lei, iar cel mai mult ne costă cea de la benzinăria OMV de pe Milea – 7,61 de lei. Motorina premium este mai ieftină decât benzina premium, doar două stații de alimentare trecând de 8 lei pentru un litru – este vorba despre EVO, pe Șoseaua Alba Iulia (8,05 lei), respectiv OMV pe Bvd. Vasile Milea (8,1 lei).
 

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

Un sibian

Acum 7 luni

e 8.29 dar n-ati prins voi de veste!!!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus