Miercuri,
29.06.2022
Cer Senin
Acum
31°C

Începe weekendul evenimentelor expoziţionale la Redal Expo! Salonul de Mobilă, Târgul imobiliar și, în premieră, Turism Expo Sibiu

Începe weekendul evenimentelor expoziţionale la Redal Expo! Salonul de Mobilă, Târgul imobiliar și, în premieră, Turism Expo Sibiu

La sfârşitul acestei săptămâni, începând de vineri, sibienii pot vizita trei evenimente expoziţionale atractive, de unde-şi pot achiziţiona locuinţa mult visată, îşi pot alege mobilier modern direct de la firme producătoare sau importatori recunoscţi în domeniu. Iar pentru ca oferta să fie completă, o noutate pentru Sibiu, Turism Expo aduce sibienilor oferte şi oportunităţi de a petrece timpul liber.

Dacă aveți în plan achiziţionarea unei locuințe, mobilarea acesteia sau planificarea unei bine meritate vacanţe, între 11-13 martie vă puteți pune planurile în aplicare. Și e foarte simplu, pentru că toate se adună într-un singur loc.

"În fiecare an ne dorim să venim cu proiecte şi evenimente atractive pentru publicul vizitator, reuşind împreună cu partenerii de la Redal Expo să oferim un eveniment complex destinat familiilor din Sibiu şi numai. Surpriza în acest weekend este prima ediţie a Turism Expo Sibiu care vine cu o mulțime de pachete avantajoase pentru vacanțe, city-break-uri, early booking pentru sejururi, excursii, etc. Ofertele sunt din toate categoriile: turism cultural, rural, de business, de tratament, destinații exotice, croaziere și turism de aventură. Ne dorim deasemenea ca acest eveniment să se desfăşoare bianul şi să crească la fel de frumos ca Salonul de Mobilă şi Târgul Imobiliar Sibiu, evenimente deja cu tradiţie în Sibiu", spune Ioana Aldea, managerul de proiect.

La Târgul Imobiliar şi Salonul de Mobilă vor veni peste 25 de expozanți. Printre ei se află unii dintre cei mai mari dezvoltatori imobiliari din Sibiu, producători autohtoni de mobilier precum şi importatori recunoscuţi din domeniu. Aceştia au anunţat oferte şi promoţii speciale pentru cei care aleg să viziteze târgul în acest weekend.

Evenimentele expoziţionale vor avea loc între 11-13 martie la Redal Expo de pe strada Johann Sebastian Bach. Intrarea va fi liberă, vineri între orele 10 și 19, sâmbătă între 10 și 19 și duminică între 10 și 18.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus