Sâmbătă,
25.03.2023
Partial Noros
Acum
16°C

Câştigătorul celui mai mare premiu din istoria jocului Joker şi-a ridicat premiul: Nu renunțați la visul vostru

Câştigătorul celui mai mare premiu din istoria jocului Joker şi-a ridicat premiul: Nu renunțați la visul vostru

Câştigătorul celui mai mare premiu din istoria jocului Joker şi-a ridicat astăzi premiul, informează Loteria Română. 33.201.347,96 lei (peste 6,70 milioane de euro) este valoarea câștigului obținut la tragerea principală Joker din data de 6 martie. 

„Posesorul biletului norocos are în jur de 50 de ani și ne-a declarat că joacă constant la loto de peste 20 de ani, de obicei, variante simple. Se consideră norocos pentru că, de-a lungul timpului, a câștigat mai multe premii, cel mai mare dintre acestea fiind un premiu de categoria a II-a, la Loto 6/49”, arată cei de la Loteria Română pe pagina lor de Facebook.

Caștigătorul nu a dorit să-și facă publică identitatea, dar a ținut să transmită un mesaj. „Urez tuturor jucătorilor succes și să nu renunțe la visul lor!”, a spus acesta.

„Ne-a mărturisit că numerele care i-au purtat noroc au fost alese cu gândul la faptul că, în ziua în care le-a jucat, adică pe 4 martie, se împlineau 45 de ani de la cutremurul din 1977. Ne-a asigurat că va continua să joace ca și până acum”, au mai arătat cei de la Loteria Română.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Adina Torop

de Adina Torop

Reporter Speciale

adina@turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus