Duminică,
02.10.2022
Partial Noros
Acum
16°C

Ministrul educației: din 28 martie se va da startul înscrierilor în clasa pregătitoare

Ministrul educației: din 28 martie se va da startul înscrierilor în clasa pregătitoare

Luni, 28 martie, încep procedurile pentru înscrierea elevilor în clasa pregătitoare pentru anul școlar 2022-2023, a anunțat ministrul Sorin Cîmpeanu, într-o conferință de presă.

Este vorba despre afișarea circumscripțiilor școlare și a numărului de clase pregătitoare de către inspectoratele școlare județene și școli. Reprezentanții Inspectoratului Școlar Județean Sibiu transmit că, în acest moment, se pregătesc procedurile, iar cel mai probabil săptămâna viitoare va fi făcut public Calendarul de înscriere.

Citește și: Peste 3.600 de copii au fost înscriși în clasa pregătitoare. Sunt 1.123 de locuri rămase libere pentru etapa II

„Am lansat deja metodologia pentru înscrierea în clasa pregătitoare. Nu există niciun fel de diferențe față de cea de anul trecut și sunt convins că secretarul de stat va putea furniza și o dată exactă. Deci, începând cu data de 28 martie, practic putem spune că se va da startul înscrierilor în clasa pregătitoare. Săptămâna viitoare vom discuta în Comisia pentru Dialog Social, iar până pe 28 martie va trebui să parcurgem toate aceste etape în așa fel încât, repet, 28 martie să fie ziua în care se va da startul înscrierilor în clasa pregătitoare”, a declarat ministrul în conferința de presă.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus