Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

BC CSU Sibiu organizează antrenamente pentru copiii din Ucraina

BC CSU Sibiu organizează antrenamente pentru copiii din Ucraina

BC CSU Sibiu anunță organizarea de antrenamente pentru copiii din Ucraina. Antrenor va fi Andrei Calnicenco, baschetbalist ucrainean care a venit la Sibiu și activează de câteva zile în staff ul tehnic al echipei.

Miercuri, 16 martie, între orele 12:00-13:00 la Sala Transilvania, echipa de baschet BC CSU Sibiu va face antrenament cu copiii ucraieni.

Antrenor va fi Andrei Calnicenco, baschetbalist ucrainean care a venit la Sibiu și activează de câteva zile în staff ul tehnic al echipei noastre.

Citește și: „Noul membru al BC CSU Sibiu - Andrei Calnicenco și-a adus familia ucraineană la Sibiu”

„E nevoie de încălțăminte și îmbrăcăminte sport și multă voie bună!  Programul este susținut de Serviciul Public Sala Transilvania Sibiu!”, spun cei de la BC CSU.  

Pentru detalii se poate suna la

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus