Joi,
02.05.2024
Cer Senin
Acum
14°C

Ce facem în weekend? Ne plimbăm cu mocănița și ne bucurăm de petreceri fără restricții

Ce facem în weekend? Ne plimbăm cu mocănița și ne bucurăm de petreceri fără restricții

Primul weekend fără nicio restricție aduce la Sibiu o mulțime de evenimente de care ne putem bucura. Mocănița reia cursele pe Valea Hârtibaciului, cluburile din oraș ne-au pregătit petreceri vineri și sâmbătă, iar cinematografele și teatrele ne așteaptă să le trecem pragul.

Vineri, 11 martie

La „Pizza by Tango” puteți savura o pizza caldă și aromată alături de cei dragi. Puteți să vă creați pizza exact așa cum vă place – cu de toate, în combinații inedite, de post, alături de un tiramisu delicios ca desert. Puteți savura pizza preferată pe terasa de la Tango sau o puteți comanda direct acasă, cu livrare gratuită.

De dimineață, de la ora 8.00, putem participa la un treasure hunt în „Sibiul Medieval”. Detalii despre înscrieri și despre traseu găsiți pe pagina de facebook a evenimentului. 

De la ora 22.00, cei de la Oldies Pub ne invită să petrecem alături de ei primul weekend fără nicio restricție. Mai multe detalii despre eveniment găsiți aici.

Și la Liquid the Club suntem invitați vineri să petrecem alături de Dj-ul Andrei Rizo. Informații despre eveniment găsiți aici.

Petrecea continuă și la Summer Breeze, unde putem participa la Retro Future Night, de la ora 20.00.

Tot în acest sfârșit de săptămână, sunteți invitați la CineGOLD pentru a vedea cele mai noi filme apărute. „Batman”,  „Roșu Aprins”, „Paris – Arondismentul 13” sau „Moarte pe Nil” sunt doar câteva dintre filmele pe care le puteți viziona în acest sfârșit de săptămână la CineGOLD. Programul complet pentru weekend îl găsiți aici.

Sâmbătă, 12 martie  

Vineri și sâmbătă și la Cotton Pub suntem invitați să petrecem alături de Cipi Hampu și Alex Zara. Detalii suplimentare despre evenimentul de sămbătă seara găsiți aici

La Teatrul Gong, de la ora 11, are loc spectacolul „Cel mai mare Gulliver”. Spectacolul este recomandat copiilor cu vârsta de peste 5 ani, iar prețul unui bilet flexibil este de 12 lei.

De la ora 16, cinci artiști expun la Cisnădioara în cadrul vernisajului Salon de Primăvară - Artists of Cisnădioara.

Duminică, 13 martie

Începând din acest weekend, Asociația Prietenii Mocăniței invită sibienii să facă o plimbare cu trenul cu abur, ocazie cu care pot admira peisajele de pe Valea Hârtibaciului. Astfel, în luna martie și în luna aprilie, suntem așteptați în fiecare sâmbătă și duminică la ora 14 în gara Hosman de unde are loc plecarea.

La ora 10, la Teatrul Gong are loc atelierul de creat povești - Girafa Ribana, coordonat de Diana Ribana. Mai multe detalii despre eveniment găsiți aici.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

1 comentarii

Mihai

Acum 2 ani

Sau stam pe scari la scara B si spargem seminte, fumam si ne hahaim toata noaptea.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus