Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
15°C

Joyard Boutique of Joy – pentru cei care se lasă răsfățați de un decor de calitate

Joyard Boutique of Joy – pentru cei care se lasă răsfățați de un decor de calitate

Într-o lume plină de opțiuni în materie de decor, Joyard - Boutique of Joy oferă posibilitatea de a alege obiecte de mobilier și decorațiuni menite să creeze atât confort practic cât și starea de încântare, emoția bucuriei.

Pentru cei aflați în proces de amenajare a spațiilor interioare și exterioare, fie că discutăm despre case, clădiri de afaceri, restaurante, hoteluri, curți sau grădini, destinația este una singură: Joyard – Boutique of Joy!

Elemente purtătoare de energie naturală caldă și revigorantă cum sunt lemnul, bronzul, sticla, metalul, lutul se regăsesc în componența articolelor Joyard.

Mobilier de lemn masiv lucrat cu grijă, statui de bronz de mici și mari dimensiuni pentru interior și exterior, ghivece din lut și fibră de sticlă pentru interior și exterior, vase de sticlă turnate pe rădăcini de lemn erodate de apă, tablouri pictate manual pe canvas cu șasiu lat de lemn, tablouri metalice cu elemente 3D, toate acestea sunt puse la dispoziție de Joyard - Boutique of Joy într-o gamă variată de opțiuni în materie de forme și mărimi.

„Ideea acestui proiect a pornit din pasiunea soției pentru amenajarea în mod practic, durabil, reconfortant și încântător a locuinței. Astfel, am pornit în căutarea ineditului la târguri de profil din străinătate. Câțiva furnizori ne-au atras atenția, așa că am început colaborări frumoase. Am adus pe piața din România cea mai diversificată gamă de statui de bronz de la mici la mari dimensiuni, în stil clasic sau modern, cu simbolistică și tematici din domenii variate, pentru proiecte deosebite de amenajare la interior și exterior.

Ghivece din lut cu fibră de sticla cu finisaj mat sau lucios de diferite culori, forme și mărimi alături de tablourile metalice cu elemente tridimensionale și tablourile canvas pictate manual pe întreaga suprafață se numără printre primele articole care au intrat în portofoliul Joyard – Boutique of Joy. Am continuat cu furnizori de mobilier și alte decorațiuni menite să amenajeze spatiile într-un mod încântător și nu ne oprim aici. Urmărim continuu să consolidăm colaborări cu furnizori pasionați de ingeniozitate și calitate”, ne spune Claudiu Hila.

La Joyard veți descoperi o selecție încântătoare de obiecte de mobilier și decorațiuni pentru interior și exterior care impresionează atât prin calitatea materialelor cât și prin designul fin și surprinzător.

Ceea ce face diferența între lucruri este sentimentul pe care ni-l creează acestea, cum ne fac să ne simțim. Iar acesta este și unul din principiile de bază ale Joyard – de a aduce confort și bucurie în spațiile amenajate ale omului.

Joyard - Boutique of Joy este destinat celor dispuși să se lase răsfățați de sentimentul ambianței rafinate pe care o creează o amenajare de calitate. Simplu și totodată surprinzător: un decor care activează și întreține subtil emoția bucuriei”, ne spune Adina Hila.

Cei care au curiozitatea să descopere o parte din produsele prezentate mai sus, pot face acest lucru în baza unei programări prealabile, la sediul Joyard Boutique of Joy.

Date de contact:

Telefon 0791.000.055

Adresa: Str. Stefan cel Mare 193 (clădirea Gama Point Business Center, corp B)

https://www.joyard.ro

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus